FOTOS

DIVERSE FOTO`S


Onze villa is gelegen in het natuurgebied aan de rand van het dorp Calig.
Het feit dat hier niet meer gebouwd mag worden maakt deze locatie uniek.

We zijn gelegen te midden van plantages aan de eeuwenoude historische vee-route, dit is tevens de grens tussen Calig en Benicarlo, dat zie je als je bij de ingang van ons grote privéterrein komt aan de grote rustieke stenen die fungeerden als grenspalen, vergelijkbaar met de menhirs van Asterix en Obelix.


Ons terrein is volledig omheind, beveiligd en beschermd, de elektrische poort wordt alleen door ons en de gasten bediend.

Bij de ingang kunt u genieten van het landschap van het 180 graden uitzicht op zee, de stadjes Vinaros, Benicarlo en de bergen.

Aangekomen op de het vlakke grondstuk met grind, is er een grote parkeerplaats direct voor de ingang van het huis, onze gasten kunnen na het inchecken de zij-ingang gebruiken.


Het terrein is beplant met olijf- en sinaasappelbomen.
Als het sinaasappel-pluktijd is, zijn onze gasten welkom om een ​​paar sinaasappels te plukken en krijgen ze het vers geperste sap bij het ontbijt.

Er zijn ook bessenbomen, johannesbroodbomen, perzikbomen, granaatappelbomen en citroenbomen.


Aan de achterkant van het hoofdgebouw is de lounge van daaruit kunnen onze gasten direct naar het zwembad. Het zwembad nodigt uit tot verfrissing, u komt in het zwembad via een vaste ladder of via de gemetselde hoektrap. Uiteraard zijn er diverse ligbedden en parasols aanwezig.

Er is ook een toilet en afwasruimte in de buurt van het zwembad.


Verder is er de mogelijkheid om te grillen of ontspannen onder het overdekte terras dat is uitgerust met een water vernevelingssysteem, welke voor de nodige verkoeling zorgt tijdens warme dagen.


Daarnaast zijn gasten ook welkom op het ruime terras van Villa Pardalot direct aan het hoofdgebouw, dat ook volledig overdekt is en een licht briesje van het meer zorgt voor een heerlijk klimaat.

Natuurlijk kunnen gasten over het hele terrein wandelen of ontspannen in hangmatten.


Door de verschillende ruimtes kan de gast zelf kiezen of hij zich liever terugtrekt of gezellig bijkletst met andere gasten.

Geniet gewoon van je mooie vakantie en ontspan bij ons!