INFO & FOTOS

B&B Villa Pardalot


Villa Pardalot is op 90 meter hoogte gelegen in het natuurgebied aan de rand van het dorp Càlig.

Het feit dat hier niet meer gebouwd mag worden maakt deze locatie uniek.

We zijn gelegen te midden van sinasappel- en olijfgaarden aan de eeuwenoude historische vee-route, dit is tevens de grens tussen Calig en Benicarlo. Dat zie je als je bij de ingang van ons grote privéterrein komt aan de grote rustieke stenen die fungeerden als grenspalen, vergelijkbaar met de menhirs van Asterix en Obelix.


Het terrein van Villa Pardalot is volledig omheind, met cameras en alarm beveiligd, de elektrische poort wordt alleen door ons en de gasten bediend.

Meteen bij de ingang kunt u genieten van het landschap en 180 graden uitzicht op zee, de bergen en de stadjes Vinaros en Benicarlo.

Aangekomen op de het vlakke grondstuk zie je meteen de villa met een grote parkeerplaats direct voor de ingang van het huis. Onze gasten kunnen na het inchecken de zij-hoofd ingang gebruiken.

We beschikken over een honesty bar, lounge met tv, diverse zitjes, terassen, bbq en hangmatten.


Het terrein is beplant met olijf- en sinaasappelbomen.
Als het sinaasappel-pluktijd is, zijn onze gasten welkom om een ​​paar sinaasappels te plukken en krijgen ze het vers geperste sap bij het ontbijt.

Naast sinasappel- en olijfbomen staan op ons terrein ook nog de volgende bomen: moerbei, kers,amandel,abrikoos,citroen,granaatappel en johannesbrood.


Aan de noordkant van het hoofdgebouw is de ruime lounge, van daaruit kunnen onze gasten direct naar het zwembad of een (1) van de terassen. Het grote zwembad nodigt uit tot verfrissing.

Je komt in het zwembad via een vaste ladder of via de gemetselde hoektrap. Uiteraard zijn er ook diverse ligbedden en parasols aanwezig. Er is ook een apart toilet en afwasruimte in de buurt van het zwembad.


Verder is er de mogelijkheid om te grillen en te ontspannen onder het overdekte terras dat is uitgerust met een waterverneveling systeem, welke voor de extra verkoeling kan zorgen tijdens  warme dagen.


Daarnaast zijn onze gasten ook welkom op het ruime terras van Villa Pardalot dat volledig overdekt met daken gemaakt van mooie dikke balken. Een licht briesje van de zee zorgt voor een aangenaam klimaat. Natuurlijk kunt u heerlijk relaxed over het prive terrein wandelen en/of ontspannen in een (1) van de hangmatten.

Door de verschillende mogelijkheden kan de gast zelf kiezen of hij zich liever terugtrekt of gezellig samen is met de andere gasten. Gewoon genieten lekker genieten van je vakantie en ontspannen bij ons.

Fijne vakantie!